TSL jatkaa etäkoulutuksia ja järjestää hallitusti lähikoulutusta

ti toukok. 12 09:55:00 2020

TSL on kevään aikana onnistuneesti siirtänyt useita koulutuksia etäopetukseksi, ja suosittelemme tilaamaan etäkursseja myös loppukeväälle. Toukokuussa järjestämme maksuttoman etäkoulutusten sarjan, jossa opitaan käyttämään etätyöskentelyyn tarvittavia työkaluja. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit löydät kurssikalenteristamme täältä.

Etäkoulutusten lisäksi 14.5.2020 alkaen voidaan toteuttaa lähiopetuksena enintään 10 hengen koulutuksia (opettaja mukaan lukien). Ryhmäkoon rajoitus nousee 50 henkilöön 1.6.2020 alkaen. Lähiopetuksissa noudatetaan OKM:n ja THL:n ohjeita hygieniasta ja etäisyyksistä. Ohjeistus käydään aina tarkasti läpi sekä tilaajan että osallistujien kanssa.

Seuraamme jatkuvasti hallituksen linjauksia ja tarkennamme ohjeistustamme niiden mukaisesti. Mahdollisista muutoksista koulutusjärjestelyissä ilmoitamme viestintäkanavissamme ja suoraan ilmoittautuneille. Tilauskoulutusten osalta olemme yhteydessä tilaajaan.

Muistathan, että voit jo nyt tilata meiltä koulutuksia myös syksylle. Henkilöstön yhteystiedot löydät täältä. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen täällä.

Lisätietoja:
koulutusjohtaja Katri Söder
katri.soder@tsl.fi, 040 773 9303