Järjestön hallitusosaaja – uusi koulutus järjestöjen hallituksille syntyy opintokeskusten yhteiskehittämisen tuloksena

Valtakunnallisten järjestöjen hallitusten jäsenet saavat uuden ja laadukkaan koulutuspaketin. Sen tarkoituksena on syventää hallitustyöskentelyssä tarvittavaa osaamista.

Perustaitojen päivittäminen tuo uusia välineitä työhön ja osallistumiseen

Osaamisen ohjaksissa -koulutuksessa pääpaino on digitaidoissa, mutta koulutus sisältää myös työelämäosaamista ja viestintä- sekä oppimistaitoja. Kuusi viikkoa kestävä maksuton koulutus sopii sekä työssäkävijöille että työttömille.

Merkit auttavat kertomaan osaamisesta

Työväen Akatemian ja Työväen Sivistysliiton järjestämässä Merkillistä osaamista -seminaarissa keskustellaan osaamismerkeistä ja järjestötoiminnassa syntyneen osaamisen tunnustamisesta.

Ay-myytit murskaksi PAMin ja Teollisuusliiton Mediataitopäivillä

Tule Mediataitopäiville 11.–12.9.2021 murtamaan ay-liikkeeseen liitettyjä myyttejä yhdessä tekemällä! Miten viestiä ay-toiminnasta hauskasti ja kiinnostavasti somessa? Miten murskata väärät tiedot tiukalla faktalla?

Eduskunta hyväksyi Koski-lain – matka kohti osaamisperusteisuutta jatkuu

Eduskunnan käsittelyssä 18.5. varmistui, että 1.8.2021 jälkeen alkaneet vapaan sivistystyön koulutukset voi kirjata Koski-tietovarantoon tietyin edellytyksin.TSL julkaisee jäsenjärjestöjen käyttöön Matkaopas osaamisperusteisuuteen -oppaan, joka auttaa matkallamme kohti osaamisperusteisuutta. Tervetuloa oppaan julkistamistilaisuuteen 1.6.!