Työnhakijan digitaidot -kurssi

TSL järjestää Opetushallituksen tuella maksutonta koulutusta työttömille.

Tavoitteet

Kurssilla on tavoitteena elvyttää ja vahvistaa digitaalisia perustaitoja, jotka auttavat työnhakua, työhön palaamista ja työssä selviytymistä. Samalla kurssin tavoitteena on löytää kullekin osallistujalle oma, hänelle sopiva polku työpaikkaan. Kurssilla opitaan lisäksi työhakemuksen ja ansioluettelon laatiminen ja lähettäminen, sekä niihin vaadittavat tietotekniset taidot. Kurssilla opitaan hyödyntämään sosiaalista mediaa työnhaussa ja löytämään tietoa työpaikoista ja koulutusmahdollisuuksista.

Osallistujille annetaan osallistumistodistukset, ja opetellaan todistuksen toimittaminen työttömyyskassalle sähköisesti. Osallistumistodistuksen saaminen edellyttää osallistumista jokaiseen koulutuspäivään.

Tyypillinen työttömien kurssi on maanantaista perjantaihin aina 3 tuntia kerrallaan.

Kurssi tilauksesta

TSL:n jäsenjärjestöt, esim. ammattiosastot, voivat tilata meiltä maksutonta koulutusta jäsenilleen. Koulutus tapahtuu tilaajan lähellä. Mikäli tilaajalla ei ole koulutukselle sopivaa tilaa, järjestämme sellaisen.

Maksuttomaan koulutukseen sisältyy tarvittavat laitteet, mutta halutessaan kurssiliaset voivat ottaa oman koneen mukaan. Kurssilla tarjotaan kahvit pienen purtavan kera ja/tai lounas. TSL ei maksa päivärahoja eikä korvaa mahdollisia matka- ja majoituskuluja.

Esimerkkiohjelma

Tilaa kurssi

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: