Digitaaliset perustaidot työelämässä

Miltei joka neljäs työntekijä kokee työn muuttuneen teknologisen kehityksen myötä henkisesti raskaammaksi, ja useammalla kuin joka kolmannella on kokemus teknologian armoilla olemisesta (SAK:n työolobarometri 2018). TSL järjestää Opetushallituksen tuella maksutonta koulutusta digitaitojen perusteista niille henkilöille, jotka kokevat omat tietotekniset perustaidot riittämättömiksi.

Tavoitteena on elvyttää ja vahvistaa digitaalisia perustaitoja, jotta tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tms. tapahtuvien työtehtävien suorittaminen olisi luontevaa ja työssä voisi keskittyä olennaiseen.

Kurssilla on tärkeää selkeäkielisyys ja käytännönläheisyys. Ryhmäkoot pyritään pitämään pieninä, jotta jokaiselle voidaan taata myös henkilökohtainen ohjaus. Kurssilaisten lähtötaso ja kiinnostuksen kohteet otetaan erityisesti huomioon.

TSL:n jäsenjärjestöt voivat tilata meiltä koulutusta jäsenilleen. Kokoamme teille tarpeisiinne sopivan kurssin. Kurssin pituus voi olla lyhyestä, puolen päivän mittaisesta koulutuksesta useamman päivän koulutukseen. Kurssi voidaan toteuttaa arkena tai viikonloppuna, päivällä tai illalla. 

Tutustu eri aihealueisiin

Tilaa kurssi
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: