Kielikylpyyn Ahvenanmaalle

Huom. kielikylpyä Ahvenanmaalla on päätetty siirtää koronavirusepidemian takia. Hakijoille on tiedotettu tilanteesta. Keskustelemme rahoittajan kanssa uudesta ajankohdasta ja tiedotamme asiasta, kun kuulemme lisää. 

 

Tule opiskelemaan ja verkostoitumaan kielikylpyyn Ahvenanmaalle! TSL:n ja ABF Ahvenanmaan yhdessä järjestämä kielikylpykurssi on tarkoitettu pohjoismaisessa kieli- ja toimintaympäristössä aktiivisesti toimiville.

Kielikylpy opettaa ja kannustaa kommunikoimaan ruotsin kielellä. Kielikylpy on hyvä tilaisuus myös vahvistaa ruotsin kielen taitoa, jos olet hakeutumassa esim. Geneve-koulun tai Nordenskolanin kursseille. 

Kielikylvyssä olet mukana toivomallasi työpaikalla tai toimialla perehtymässä alan ruotsinkieliseen sanastoon. Kahtena iltana pääset osallistumaan joko kokoukseen ja/tai kulttuuritapahtumaan. Ahvenanmaa valmistautuu jo ennakkoon itsehallintonsa 100-juhlavuoteen 2022 ja kielikylpykurssin ajankohtanakin järjestetään kulttuuritilaisuuksia.

Kielikylpy sisältää viisi tuntia ruotsin kielen opettelua ammatillisten tarpeittesi ja toiveittesi mukaan sekä kaksi tuntia varsinaista ruotsin kielen kielioppiopetusta päivittäin. Koulutus tapahtuu 2 - 6 osallistujan pienryhmässä. Oppitunnit järjestetään Maarianhaminan järjestötalolla. Kielikylpyyn voit osallistua toivomallasi työpaikalla tai toimialalla joko seuraamalla toimintaa ja/ tai osallistumalla itse toimintaan.

Kielikylpy sisältää lounaan ja päivällisen kurssipäivinä, laivamatkan Viking Linella ja Suomen sisäiset matkat edullisimman matkustustavan mukaan. Majoitus on vierastaloissa yhden hengen huoneissa sisältäen aamiaisen. 

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n, Palvelualojen ammattiliitto PAM:n, ja Teollisuusliiton jäsenille kielikylpy on maksuton. Paikkoja on rajallisesti. Kysy omasta liitostasi mahdollista suositusta osallistumiseesi.

Lisätietoja / mer information:
Riitta Sinimäki-Mikola, koulutussuunnittelija
040 845 1590
riitta.mikola@tsl.fi 

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Riitta Sinimäki-Mikola Riitta Sinimäki-Mikola työnohjauskoordinaattori, asiantuntija, yhteiskunnallinen ja kansainvälinen koulutus 040 845 1590 riitta.mikola@tsl.fi