Nordenskolan 2020 - 2021

Tule oppimaan pohjoismaisesta mallista ja sen haasteista!

Nordenskolan toteutetaan yhteistyössä Pohjoismaisen työväenliikkeen yhteistyökomitea SAMAKin ja pohjoismaisten sivistysjärjestöjen kanssa.

Koulutus on suunnattu poliittisessa tai ammattiyhdistystoiminnassa mukana oleville tai siitä kiinnostuneille alle 35-vuotiaille. Koulutus antaa tietoa pohjoismaisesta mallista ja sen käytännön soveltamisesta niin yhteiskunnassa kuin järjestöelämässä Pohjoismaissa. Koulutus pohjautuu SAMAKin tuottamaan NordMod2030-raporttiin.

Nordenskolanin henkilöstö ja osallistujat v. 2019

Ohjelma

Koulutus koostuu kahdesta kurssiosiosta. Ensimmäinen osio järjestetään Helsingissä 7.9.10.2020 ja toinen Oslossa 26.28.1.2021. Osallistuminen edellyttää osallistumista molempiin sessioihin. Kurssiin kuuluu myös välitehtäviä. Tämänkertaisessa Nordenskolanissa erityisen ajankohtaista on se, miten pohjoismainen malli on varustanut meidät koronakriisiin ja miten malli sopeutuu kriisin vaikutuksiin. 

Kurssilla ei ole tulkkausta suomen kielelle, ja osallistujat käyttävät pääosin ruotsia tai muita skandinaavisia kieliä. Kurssin työskentelyyn voi kuitenkin aivan hyvin osallistua myös englanniksi.

Hakeminen

Hae koulutukseen täällä.

Viimeinen hakupäivä on 5.6.2020. Koulutus tulee olemaan siihen valituille maksuton.

Information på svenska

Inbjudan Nordenskolan 6

Info från ABF hemsidan

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Riitta Sinimäki-Mikola Riitta Sinimäki-Mikola asiantuntija, yhteiskunnalinen ja kansainvälinen koulutus 040 845 1590 riitta.mikola@tsl.fi