Eduskunta hyväksyi Koski-lain – matka kohti osaamisperusteisuutta jatkuu

Eduskunnan käsittelyssä 18.5. varmistui, että 1.8.2021 jälkeen alkaneet vapaan sivistystyön koulutukset voi kirjata Koski-tietovarantoon tietyin edellytyksin.TSL julkaisee jäsenjärjestöjen käyttöön Matkaopas osaamisperusteisuuteen -oppaan, joka auttaa matkallamme kohti osaamisperusteisuutta. Tervetuloa oppaan julkistamistilaisuuteen 1.6.!

Haku kielikylpyyn Ahvenanmaalle nyt auki

Tule opiskelemaan ja verkostoitumaan kielikylpyyn Ahvenanmaalle 23.–28.8.2021! Kielikylpy opettaa ja kannustaa kommunikoimaan ruotsin kielellä. Olet mukana toivomallasi työpaikalla tai toimialalla perehtymässä alan ruotsinkieliseen sanastoon ja saat lisäksi kielen opetusta.. 

Petra Seila-Juhola TSL:ään koulutussuunnittelijaksi

TSL:n asiantuntijajoukko sai taas vahvistusta, kun Petra Seila-Juhola aloitti työt koulutussuunnittelijana 3.5.2021. Seila-Juhola työskentelee maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden koulutusten parissa ja sijaistaa tehtävässä Leeamaria Välitaloa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa koulutushankkeiden suunnittelu ja niiden toteutuksesta vastaaminen.

Digitaitoja SAK:laisten alojen työntekijöille Google.orgin tuella

Yhteistyössä on voimaa! Koulutamme parempia digitaitoja SAK:laisten alojen työntekijöille Google.orgin tuella. TSL vastaa koulutusohjelman toteutuksesta.

Haku Tulevaisuuden vaikuttajiin on auki

Sykkiikö sydämesi vaikuttamiselle? Oletko haaveillut vaikuttamistyöstä politiikan tai järjestötyön parissa? Haluatko laajentaa osaamistasi ja verkostoja työväenliikkeen parissa? Hae mukaan nuorten poliittiseen koulutus- ja mentorointiohjelmaan.