Ay-pedagogiikan opas ilmestynyt – osallistu julkistustilaisuuteen 27.1.2021

Mitä on ay-pedagogiikka, ja miten sitä käytännössä toteutetaan?  TSL on julkaissut ainutlaatuisen oppaan, joka esittelee ay-pedagogiikan eri puolia, sen tavoitteita, toimintatapoja ja menetelmiä käytännönläheisesti. Opas julkistetaan webinaarissa ke 27.1.2021 klo 13.00–15.00.

Laki valtakunnallisista opinto- ja tutkintorekistereistä annetun lain muuttamisesta lausuntokierroksella

Uusi laki antaisi myös vapaan sivistystyön oppilaitoksille oikeuden kirjata kursseja tietyin edellytyksin Koski-tietovarantoon 1.8.2021 alkaen. TSL:n jäsenjärjestöjen jäsenille osaamisen saama virallinen tunnustus on tärkeä uudistus, ja TSL on jäsenjärjestöjensä tukena.

Rauhallista ja turvallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Suurin osa TSL:läisistä on rauhoittunut joulunviettoon. Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille, jotka ovat tehneet töitä kanssamme ja rakentaneet yhdessä parempaa maailmaa.

Väino Voionmaa -mitali myönnettiin Jorma Westlundille

TSL:n pääsihteeri Jouko Muuri luovutti 15.12.2020 pidetyssä Työväen Opintorahaston kokouksessa Väinö Voionmaa -mitalin opintorahaston tehtävänsä jättävälle puheenjohtajalle Jorma Westlundille. Kuva: Jarmo Matinlassi

Palkansaajademareiden koulutusvuosi huipentui tasavallan presidentin ja SDP:n kärkinimien tapaamiseen

Palkansaajademarit ovat kuluneen vuoden aikana pohtineet arvojen ja ideologioiden merkitystä päivän politiikassa ja osallistujien luottamustoimissa. Päätösviikon kohokohtia olivat keskustelut politiikan huippujen kanssa. Kurssilaisten kanssa arvoista, ideologioista ja vallasta keskustelivat varapuhemies Antti Rinne, europarlamentaarikko Eero Heinäluoma ja huipennuksena itse tasavallan presidentti Sauli Niinistö.