Palkansaajademareiden koulutusvuosi huipentui tasavallan presidentin ja SDP:n kärkinimien tapaamiseen

Palkansaajademarit ovat kuluneen vuoden aikana pohtineet arvojen ja ideologioiden merkitystä päivän politiikassa ja osallistujien luottamustoimissa. Päätösviikon kohokohtia olivat keskustelut politiikan huippujen kanssa. Kurssilaisten kanssa arvoista, ideologioista ja vallasta keskustelivat varapuhemies Antti Rinne, europarlamentaarikko Eero Heinäluoma ja huipennuksena itse tasavallan presidentti Sauli Niinistö. 

Geneve-koulun haku vuodelle 2021 käynnissä

Haluaisitko oppia työelämän kansainvälistymisestä pohjoismaisessa seurassa? Geneve-koulun haku vuodelle 2021 on avattu! Geneve-koulu on tarkoitettu ammattiyhdistystoiminnassa aktiivisesti toimiville. Osallistujilta edellytetään työelämän ja ay-liikkeen tuntemusta sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa. Pääkurssi toteutetaan Genevessä ILO:n työkokouksen yhteydessä 7.–18.6.2021.

Englantia ammattiyhdistystoimijoille - ilmoittaudu tammikuussa 2021 alkaville kursseille

Tarvitsetko luottamustehtävässäsi englantia tai toimitko edustajana Eurooppalaisessa yritysneuvostossa EWC:ssa? Keväällä 2021 alkavilla Trade Union English -kursseilla voit esimerkiksi parantaa yleistä kielitaitoasi, laajentaa ay-toimintaan liittyvää sanavarastoasi ja opetella viestimään selkeästi sähköpostitse.

Yhdessä kotisivut kuntoon Tampereella 7.–8.11.

Työstä ammattiosaston sivut ajantasaisiksi ja selkeiksi maksuttomassa Yhdistysavain-työpajassa! Uuden Yhdistysavain-työkalun käyttö ja hyvien kotisivujen ominaisuudet tulevat tutuiksi käytännönläheisen tekemisen kautta. Kurssin jälkeen ammattiosaston kotisivut näyttävät raikkailta ja niiltä on helppo löytää tietoa.

Uusia oivalluksia Mediataitopäivillä 6–7.11. Hämeenlinnassa

Joko olet ilmoittautunut Mediataitopäiville Hämeenlinnassa 6.–7.11.2020? Tänä vuonna sisältö on entistä monipuolisempaa ja sopii erilaisille lähtötasoille konkarista aloittelijaan. Tutuiksi tulevat edunvalvonta somessa, tekoäly nyt ja tulevaisuudessa ja verkkoviestinnän työkalut.