Etäkurssi työttömille ja lomautetuille alkaa 1.3.

Ilmaisella etäkurssilla työnhakutaidot kuntoon! Taidolla työhön -koulutuksessa opit paremmin esimerkiksi käyttämään laitteita ja sovelluksia, etsimään tietoa ja työpaikkoja, ilmaisemaan itseäsi ja toimimaan tiimin jäsenenä. 

Aikuisten mediataidot muistettava Mediataitoviikolla

Kansallista Mediataitoviikkoa vietetään 8.–14.2.2021. Liian vähän puhutaan siitä, että mediataitoja tarvitsevat myös aikuiset. TSL kouluttaa myös parempia mediataitajia!

Ay-pedagogiikan opas ay-kouluttajan tueksi nyt tilattavissa

Muutos on mahdollinen – ja se saadaan aikaan yhdessä. AY-pedagogiikan oppaan julkaisutilaisuudessa keskusteltiin ay-pedagogiikan ydinajatuksista, erilaisten oppijoiden huomioimisesta ja jäsenten voimauttamisesta. Opas on tilattavissa TSL:ltä.

Tiina Vesa TSL:ään yhteiskunnallisen koulutuksen koulutussuunnittelijaksi

TSL sai joukkoonsa uuden asiantuntijan, kun Tiina Vesa aloitti työt yhteiskunnallisen koulutuksen koulutussuunnittelijana 18.1.2021. Vesan vastuualueena ovat TSL:n jäsenjärjestöjen yhteiskunnalliset koulutukset ja kehittämishankkeet.

Digitaaliset palvelut -yksikkö aloitti TSL:ssä 1.1.2021

TSL:n uudessa Digitaaliset palvelut -yksikössä työskentelevät suunnittelija Antti Mäki ja projektipäällikkö Kim Katainen. Yksikön tavoitteena on auttaa jäsenjärjestöjä niiden toimintamallien ja -tapojen digitalisoimisessa sekä henkilöstön osaamisen kehittämisessä.