Työnhaun ja osaamisen tunnistamisen kursseja työttömille

TSL järjestää touko-kesäkuun 2021 aikana kaikille työttömille avoimia ja maksuttomia etäkursseja,  joilla opitaan monipuolisia taitoja työnhaun tueksi. Tarjolla on myös esimerkiksi hyvinvointiin ja improvisaatioon keskittyviä kursseja.

Etäkoulutusta työttömille ja lomautetuille

Ilmaisella etäkurssilla työnhakutaidot kuntoon! Taidolla työhön -koulutuksessa opit paremmin esimerkiksi käyttämään laitteita ja sovelluksia, etsimään tietoa ja työpaikkoja, ilmaisemaan itseäsi ja toimimaan tiimin jäsenenä. 

Onko kanttia parantaa tasa-arvoa?

TSL kerää tasa-arvotekoja Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä 19.3.2021. Millaisia pieniä tai suuria tekoja työpaikallasi on tehty tasa-arvon parantamiseksi? Millaisia tekoja teet arjessasi? Jaa vinkkisi somessa hashtagilla #kantinpäivä!

Englantia ammattiyhdistystoimijoille – ilmoittaudu kursseille

Tarvitsetko työssäsi tai luottamustehtävässäsi englantia? Trade Union English -kursseilla voit esimerkiksi parantaa yleistä kielitaitoasi, laajentaa ay-toimintaan liittyvää sanavarastoasi ja opetella viestimään selkeästi sähköpostitse.

Haemme koulutussuunnittelijoita ja tieto- ja viestintätekniikan tuntiopettajia

Tule meille töihin! TSL hakee kahta koulutussuunnittelijaa 1.5.2021 ja 16.8.2021 alkaviin määräaikaisiin työsuhteisiin ja lisäksi tieto- ja viestintätekniikan tuntikouluttajia.