Koulutus rohkaisi jatkamaan omassa työssä

09.03.2023

Minna Huopainen osallistui Osaamisen ohjaksissa -perustaitokurssille keväällä 2022 ja kertoo saaneensa kurssilla onnistumisen kokemuksia. Hän huomasi myös, että oli aivan suotta ollut epäilevä ja vaatimaton oman oppimisensa suhteen.

>> Lue lisää

EU:n arvot – sanahelinää vai kovaa ydintä?

27.02.2023

Unionin perustana olevat yhteiset arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vapaus, kansanvalta, tasa-arvo, oikeusvaltio ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen, vähemmistöihin kuuluvien oikeudet mukaan luettuina. Kaikki 27 jäsenvaltiota jakavat nämä yhteiset arvot.

>> Lue lisää

Lempeydellä työnohjauksesta

13.12.2022

Lempeys näkyy ja tuntuu työnohjaajan työskentelyssä, kun hän auttaa ohjattavia pysähtymään tärkeiden asioiden äärelle. Usein ohjattavat haluavat kiirehtiä tunnepitoisten asioiden ohi, kuitaten tai mitätöiden.

>> Lue lisää

Verkkotyökalusta apua osaamisen tunnistamiseen

08.12.2022

Kun OSSI-työkalun ensimmäinen versio oli julkaistu, hankkeen osallistujat halusivat jatkaa sen kehittämistä yhdessä. Jälkimmäisessä hankkeessa työkalun avulla esiintuodut osaamiset kytkettiin eurooppalaiseen työnkuvaluokitteluun.

>> Lue lisää

Työkokeilu on molemminpuolisen kehittymisen paikka

15.11.2022

Työelämässä usein haasteeksi nousevat työtehtävien mielekkyys ja oikea mitoitus. Työkokeilun tapauksessa ohjauksen merkitys on suuri, mikä on myös resurssikysymys. Kuitenkin oikein resursoituna ohjaustyöhön panostaminen tulee moninkertaisesti takaisin.

>> Lue lisää

Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 Seuraava